1 Ocak 2018 Pazartesi

Suluboya moda resimleri

Aşağıda baharhun'un shutterstock portföyünden suluboya moda çizimi örnekleri bulunmaktadır.


Jeans setinde yer alan figürler günlük sokak modasına uygun, yazlık kıyafet stilleri ile oluşturulmuştur.


Catwalk figürü doğal bırakılmış saçlar ve yazlık hafif bir elbise ile tasarlanmıştır. Rahat bir suluboya tarzı kullanılmıştır. Elbisedeki volanlar belirgin ışık gölgelerle ön plana çıkarılmıştır.


Sade gelinlik tasarımı ve gül buketinden oluşan gelin çiçeği yine güllerden oluşan bir taç ile tamamlanmıştır. Suluboya tekniği çiçeklerde daha belirgindir.

Moda çizimleri genellikle popüler kültüre uygun imajlar olarak tasarlanır. Günlük hayattan genç, çocuk veya erişkin jenerasyona uygun kıyafet tasarımları olarak gruplanabilir. Çizim tarzı olarak çeşitli teknikler kullanılabilir. Buradaki örneklerde suluboya teknikleri görülmektedir. Marker, kuruboya, karakalem, guaj da kullanılabildiği gibi bunların birkaç tanesinden oluşan karışık teknikler de kullanılabilir. Bunun tercihi yapılacak tasarımlara uygun olarak belirlenebilir. Örneğin, spor moda tasarımında marker uygun bir tercihtir ve aralarda istenirse birkaç suluboya fırça vuruşuyla görsellik katılabilir. Kuruboya ve suluboya da birarada kullanılarak hoş efektler oluşturulabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder